(update 17:02) Protestarii au ajuns în fața Parlamentului. Aceștia refuză să spună care este traseul sau punctul final al manifestației.

 Foto: UNIMEDIA

(update 16:58) În fața Parlamentului este format deja un cordon de polițiști. Deputatul Sergiu Litvinenco a scris ca angajații Legislativului au fost evacuați ceva timp în urmă.

Andrei Năstase, în fața Parlamentului / Sursa: UNIMEDIA

(update 16:53) După ce au trecut de sediul PAS, manifestanții se îndreaptă pe strada Pușkin, cel mai probabil spre PMAN sau Parlament. Aceștia scandează „PDM” și „Jos jurnaliștii”.

(update 16:40) „Maia Sandu și Andrei, trădătorii nației” și „Nu vrem anticipate, vrem stabilitate”, scandează manifestanții, care se declară a fi susținători ai Partidului Democrat. Aceștia au ajuns la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate.

protest / Sursa:UNIMEDIA
Manifestanți / Sursa:UNIMEDIA

Anterior, protestarii s-au adunat în fața fostului cinematograf „Gaudeamus”, cu pancarte pe care scrie „Maia și Andrei bagă țara în criză” și „Partidul Democrat, Partidul Poporului”. Majoritatea manifestanților evită să răspundă la întrebările reporterului UNIMEDIA privind scopul pentru care s-au adunat.

Unul din manifestanți a spus că „susține Partidul Democrat”. Un alt bărbat a declarat că a venit să „o vadă pe Maia Sandu” și a mai adăugat că aceasta „nu a făcut nimic bun”.

Zeci de mascați păzesc sediul PAS.

Concomitent, un alt grup de oameni s-a adunat în fața Academiei de Științe a Moldovei și, de asemnea, se îndreaptă într-o direcție necunosctuă.

Contactat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la apel și mesaj, pentru a oferi un comentariu.